Doze ekonomi: utang lan tekanan ing tarif

Ekonomi Doze: Utang lan Ketegangan ing Tarif

Rebo iki, 12 Juni, Lorraine Goumot nampa Antoine Larigaudrie, wartawan Bisnis BFM, Félix Baron, pangadeg "Klub Investor Independen", Antoine Fraysse-Soulier, kepala analisis Pasar ing eToro, Valentin Nicaud, anggota informasi ahli unit saka Bourse Direct, Laurent Grassin, direktur konten ing Boursorama, Nicolas Doze, editor BFM Business, Brune Ribadeau Dumas, direktur solusi investasi ing Kimpa, lan François Comyn, manajer Fortune ing Rhetores Finance, ing acara Tout pour Invest ing BFM Business. Temokake acara saka Senin nganti Jumuah lan ngrungokake maneh minangka podcast.

Investasi kanthi cerdas: saran lan strategi saka para ahli

Ing acara Kabeh kanggo nandur modal siaran ana 12 Juni, Lorraine Goumot nggawa bebarengan inang ahli kanggo ngrembug Sastranegara investasi paling apik saiki. Antoine Larigaudrie saka BFM Business, Félix Baron saka "Club des Investisseurs Indépendants", lan Antoine Fraysse-Soulier saka eToro. Profesional iki nuduhake analisis lan rekomendasi kanggo mbantu para investor navigasi pasar sing kompleks.

Pelatihan finansial saben dina

Saben dina, acara nawakake a pembinaan finansial pribadi kanggo nambah katrampilan investasi. Apa sampeyan pamula utawa berpengalaman, sesi iki menehi saran praktis kanggo ngoptimalake portofolio sampeyan. Pakar nyakup macem-macem topik wiwit saka manajemen risiko nganti diversifikasi aset.

Gagasan investasi pasar saham

Kanggo sing ora ngerti apa kanggo nandur modal, acara kasebut menehi ide konkrit. Manajer dana nuduhake rekomendasi babagan saham, sektor lan komoditas sing njanjeni. Contone, bisa uga menehi saran kanggo nandur modal ing sektor sing berkembang kaya teknologi utawa energi sing bisa dianyari.

Analisis teknikal pasar

Loro pedagang sing berpengalaman menehi tampilan pasar lan ngenali tingkat teknis kanggo ditonton. Analisis iki penting kanggo nggawe keputusan sing tepat lan ngasilake maksimal. Dheweke nggunakake alat canggih kanggo prédhiksi tren lan ngenali kesempatan tuku utawa adol.

Warta finansial sing kena pengaruh

Acara kasebut uga milih warta dina sing duwe pengaruh langsung utawa ora langsung marang keuangan pribadi sampeyan. Iki kalebu warta ekonomi, politik lan sosial sing bisa mengaruhi pasar finansial. Tetep informed penting kanggo nyetel strategi investasi adhedhasar acara donya.

Macem-macem tema investasi

Saben dina, tema investasi anyar ditliti, saka kemewahan nganti bahan mentah, kalebu lingkungan lan cryptocurrencies. Keragaman iki ngidini investor nemokake kesempatan anyar lan macem-macem portofolio.

Jawaban kanggo pitakonan pamireng

Acara kasebut nyengkuyung para pamireng kanggo takon babagan investasi. Sampeyan bisa nulis menyang langsung@bfmbusiness.fr kanggo njaluk jawaban pribadi saka ahli. Interaksi iki nambah isi acara kasebut lan nawakake solusi sing dicocogake karo kabutuhan khusus para investor.

Tamu lan kontribusi

Ing dina Selasa 11 Juni, Lorraine Goumot uga nampani Jean-Louis Dell'Oro, wakil editor-in-chief BFBusiness.com, Gilles Santacreu, pedagang algoritma, lan Alexandre Baradez, analis kepala ing IG. Pakar kasebut nggawa perspektif unik babagan tren pasar saiki lan praktik investasi paling apik.

Ing kesimpulan, Kabeh kanggo nandur modal punika sumber terkenal kanggo sapa looking kanggo nambah skills nandur modal. Kanthi saran pakar, analisis jero lan macem-macem ide investasi, pertunjukan iki nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo sukses ing pasar finansial.

Credits

Ekonomi Doze: Utang lan Ketegangan ing Tarif

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.