Manifesto

Manifesto

Yourtopia yaiku majalah sing wis wungu saka awu.

Ngluwihi aspek sajarah, Yourtopia ngupaya nggawe panggonan ing nebula situs informasi ing Internet.

Carane ngadeg metu?

Kanthi ngusulake loro:

  • artikel warta mung menehi fakta, ora liya mung fakta,
  • sawetara artikel editorial, dituduhake kaya mengkono, kanggo ningkataké sesanti positif saka informasi.

Tim editor cilik nggawa proyek kasebut.

Ing jangka pendek, kita pengin nguatake awake dhewe supaya:

  • nerbitake artikel ing akhir minggu,
  • kanggo nerbitake topik keahlian ing kategori sing durung ana ing situs kita: lingkungan, budaya, video game.

Aja ragu-ragu hubungi kita kanggo nglamar.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia