Nikon mbukak kamera mid-range sing diilhami dening awak sing paling apik

Nikon nampilake Nikon Z6 III anyar, kamera sing nggabungake kualitas utama model premium kanthi rega sing luwih dikontrol.

Nikon Z6 III // Sumber: Geoffroy Husson - Frandroid

Nikon, sing misuwur kanthi kamera profesional, ora lali karo para amatir lan penggemar. Dina Senin iki, perusahaan Jepang ngumumake Nikon Z6 III, awak mid-range sing nggabungake sawetara karakteristik model dhuwur kayata Nikon z8 lan Nikon z9.

Spesifikasi teknis Nikon Z6 III

Nikon Z6 III dilengkapi sensor pigura lengkap 24,5 yuta piksel, padha karo Nikon z6 ii, nanging karo dandan kacathet. Awak kompak, bobote mung 750 gram, lan nduweni stabilisasi mekanik sing menehi gain 8 mandheg ing cahya sing kurang.

Nikon Z6 III // Sumber: Geoffroy Husson - Frandroid

Fokus otomatis lan kinerja

Fokus otomatis Z6 III luwih efisien kanthi 273 titik AF, deteksi nganti -10 EV lan pangenalan mata, pasuryan, kewan, sepur lan pesawat. Sistem fokus otomatis 3D, sing dikenalake ing Z9, uga ana. Ing mode burst, piranti bisa entuk 120 frame per detik kanthi potong 10 megapiksel, utawa 60 frame per detik tanpa nugel ing format JPG, lan 20 frame per detik ing format RAW.

Nikon Z6 III // Sumber: Geoffroy Husson - Frandroid

Kemampuan Video

Ing video, Z6 III nduweni kemampuan kanggo nggawe film 6K ing RAW ing 60p tanpa recorder external thanks kanggo port CFexpress jinis B uga ngijini sampeyan kanggo njupuk ing 4K 120p karo potong 1,5x, ing 5,5K ProRes 422 HQ utawa ing Full HD 240p kanggo urutan gerakan alon.

Teknologi canggih lan ergonomis

Senadyan sensor Z6 III ora ditumpuk kaya Z8 lan Z9, Nikon wis ngembangake teknologi anyar sing nggabungake bagean sirkuit langsung menyang sensor, saéngga nyuda shutter rolling. Fenomena black out uga diminimalisir. Piranti kasebut nduweni jendela bidik elektronik 5,7 yuta titik kanthi tingkat refresh 120 Hz, kanthi lengkap nutupi spektrum DCI-P3 lan menehi padhange maksimal 4000 cd/m².

Rega lan kasedhiyan

Nikon Z6 III bakal kasedhiya wiwit 25 Juni kanthi rega 2999 euro ing Prancis. Posisi dhewe nglawan pesaing kayata Sony A7 IV Kab, ing Canon EOS R6 Mark II lan Lumix S5 II Kab. Kit karo lensa 24-70 (f / 4) lan 24-120 (f / 4) uga bakal ditawakake, nanging rega durung dilaporake.


Credits

Nikon Ngumumake Kamera Mid-Range Inspirasi dening Badan Paling Apik

Adrien Juzac

"Adrien Juzac" minangka kreasi fiksi tim Yourtopia.fr, ngemot blogger lan wartawan Prancis sing semangat, lair tanggal 12 April 1987 ing Paris. Karakter iki dirancang kanggo makili katresnan jero nulis lan kapentingan awal ing jurnalisme, miwiti karir nulis ing macem-macem blog nalika umur 16.

Sanajan "Adrien Juzac" dudu wong nyata, karir fiksi nggambarake evolusi penggemar jurnalisme, sawise sinau ing sekolah jurnalisme Paris sing bergengsi kanthi spesialisasi ing pers tulis. "Adrien" dikenalake minangka wis nggawe blog dhewe nalika sinau, papan ing ngendi dheweke njelajah lan nuduhake pikirane babagan macem-macem topik kayata budaya, lelungan lan teknologi.

Artikel sing diterbitake kanthi jeneng "Adrien Juzac" minangka asil kolaborasi kreatif ing tim editorial kita, nggambarake macem-macem kapentingan lan akeh perspektif. Liwat karakter iki, Yourtopia.fr duwe tujuan kanggo nawakake konten sing menarik lan informatif, njupuk semangat jurnalisme sing dinamis lan serba guna.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia