Vivo T3 Lite 5G diluncurake ing India tanggal 27 Juni: kabeh rincian

Vivo T3 Lite 5G diluncurake ing India tanggal 27 Juni: Kabeh Rincian

Vivo disetel kanggo ngluncurake smartphone Vivo T3 Lite ing India tanggal 27 Juni. Telpon duwe desain slab kanthi dhukungan 5G, kamera mburi dual, lan tampilan tingkat refresh 120Hz.

Pambuka Vivo T3 Lite

Vivo wis siap nggedhekake seri T smartphone kanthi diluncurake Vivo T3 Lite ing India. Perusahaan China wis ngonfirmasi manawa peluncuran kasebut bakal ditindakake tanggal 27 Juni. Miturut undhangan media, Vivo T3 Lite 5G bakal dadi smartphone 5G dual paling terjangkau Vivo, njanjeni pengalaman pangguna sing diowahi.

Desain Vivo T3 Lite

Vivo T3 Lite olahraga a desain slab-shaped karo layar warata lan panel mburi warata. Iki dilengkapi modul kamera mburi dual sing diselehake ing modul persegi panjang. Smartphone bakal kasedhiya ing rong warna: ijo lan ireng.

Spesifikasi sing dikarepake saka Vivo T3 Lite

Miturut sawetara gosip online, Vivo T3 Lite samesthine bakal duwe chipset MediaTek Dimensity 6300. Iki uga bakal duwe kamera utama 50MP lan sensor jero 2MP. Layar LCD smartphone bisa menehi tingkat refresh nganti 120Hz.

Kasedhiyan lan rega

Vivo T3 Lite bakal kasedhiya online ing Flipkart. Kanthi fitur-fitur canggih lan rega terjangkau, wis disetel kanggo narik kawigaten konsumen ing India.

kesimpulan

Peluncuran Vivo T3 Lite nandhani tonggak sejarah kanggo Vivo ing segmen smartphone terjangkau kanthi kemampuan canggih. Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa mriksa artikel lengkap ing Times of India.

Credits

Vivo T3 Lite 5G diluncurake ing India tanggal 27 Juni: Kabeh Rincian

Remy Loteux

"Remy Loteux" minangka kreasi tim Yourtopia.fr, ngemot blogger sing seneng lelungan lan petualangan. Karakter fiksi iki, lair ing kutha cilik ing sisih kidul Prancis, nglambangake semangat petualangan lan kepinteran karo budaya lan tradhisi donya. "Remy" dibayangake kanggo makili pemimpi ing saben kita, kepengin njelajah cakrawala sing adoh lan manggon pengalaman eksotis. Sanajan "Remy" dudu wong nyata, crita lelungan lan petualangan sing diterbitake kanthi jeneng iki minangka asil kolaborasi kreatif ing antarane tim editorial kita, nggambarake semangat bareng kanggo panemuan lan eksplorasi .

Liwat "Remy", Yourtopia.fr ndadekke crita lelungan sing menarik menyang negara kayata India, Brazil, Thailand lan Australia, menehi para pamaca ndeleng pengalaman unik lan sugih sing ditawakake ing jagad iki. "Remy Loteux", minangka swara fiksi Yourtopia.fr, nuduhake petualangan kasebut kanthi tujuan kanggo menehi inspirasi lan menehi informasi marang para pamaca sing kepengin banget ditemokake.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia