Anyar kanggo PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC lan seluler minggu iki [15/06/2024]

Rilis Anyar Kanggo Playstation, Xbox, Nintendo Ngalih, PC Lan Seluler Minggu Iki [15/06/2024]

Setengah kapindho Juni teka kanthi kabar apik! Iki wektu kanggo nemokake game sing bakal diluncurake kanggo PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC lan seluler antarane 15 lan 21 Juni. TudoCelular wis nggawe dhaptar game sing ora bisa kantun!

Rilis video game ora bakal kejawab wiwit tanggal 15 nganti 21 Juni

Setengah kapindho Juni janji bakal kebak produk anyar kanggo para penggemar video game. Mangkene pilihan judhul sing paling diantisipasi sing bakal dirilis ing macem-macem platform, wiwit saka konsol omah nganti PC lan seluler.

Dadi Therapist Vampire - 17 Juni (PC)

Nyemplungake dhewe ing alam semesta sing unik ing ngendi sampeyan nuntun vampir sajrone pirang-pirang abad bagasi emosional lan khayalan. Gunakake konsep Terapi Perilaku Kognitif ing donya nyata kanggo mbantu makhluk sing ora bisa mati iki ngatasi rasa sengit marang awake dhewe. Game iki njanjeni pengalaman immersive lan pendidikan kanggo sing kasengsem ing psikologi lan narasi fantasi.

Urip medeni adikodrati ing Beira D - 18 Juni (PS5, Xbox Series X|S, PC)

Ing taun 1975, bilai nyerang platform minyak Beira D ing pesisir Skotlandia. Sampeyan kudu navigasi struktur rusak iki kanggo nyimpen tim saka medeni gaib-defying logika. Game iki nggabungake suspense lan aksi, nyedhiyakake petualangan sing nyenengake kanggo para pencari sensasi.

Petualangan Ultimate Shin Megami Tensei V - 21 Juni (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC)

Miwiti versi lengkap saka Shin Megami Tensei V, diakoni kanthi kritis. Edisi iki nawakake crita anyar kanthi papan anyar, setan lan pilihan sing nemtokake nasibe eksistensi. Penggemar RPG bakal nemokake narasi lan ambane strategis sing durung tau ana ing kene.

Shadow of the Erdtree: Ekspansi Anyar Epik - 21 Juni (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC)

Ekspansi anyar Shadow saka Erdtree nyemplungaken sampeyan ing crita captivating disetel ing Land of Shadows. Jelajahi wilayah sing ora dingerteni, ngadhepi mungsuh sing nggegirisi lan temokake gaman lan peralatan anyar. Konten tambahan iki nambah jagad game kanthi intrik lan misteri sing kudu dipecahake.

Kanggo rincian liyane babagan rilis iki lan liyane, mriksa artikel lengkap ing Kabeh Cellular.

Kredit

Gérard Lapaillon

Gérard LAPAILLON

Kanggo nampilake Gérard Lapaillon minangka karakter fiksi nalika njaga aspek inspiratif lan wirausaha ing biografine, ing ngisor iki ana versi revisi:

Gérard Lapaillon (Paraga Fiksi)
"Gérard Lapaillon" minangka kreasi fiksi dening tim Yourtopia.fr, sing makili pengusaha Prancis sing seneng banget babagan teknologi anyar, lair ing taun 1985 ing Marseille. Karakter iki dibayangake kanggo mujudake semangat inovasi lan ambisi wirausaha. "Gérard" nglambangake lelampahan individu sing darmabakti kanggo karep, sawise sinau babagan ilmu komputer lan entuk pengalaman ing bidang keamanan komputer.

Sanajan "Gérard Lapaillon" dudu wong nyata, critane bisa nggambarake lelampahan wirausaha fiksi ing jagad digital. Ing 2020, "Gérard" ditampilake minangka wis ngedegake Yourtopia.fr, situs sing darmabakti kanggo njelajah tren teknologi lan wirausaha. Akun fiksi iki nduweni tujuan kanggo menehi inspirasi lan menehi informasi marang para pamaca babagan tantangan lan sukses ing wirausaha lan teknologi.

Artikel lan konten sing diterbitake kanthi jeneng "Gérard Lapaillon" minangka asil kerja kolaboratif ing tim kita, nggambarake semangat umum kanggo inovasi, wirausaha lan kemajuan teknologi. Liwat karakter iki, Yourtopia.fr pengin menehi sumber inspirasi lan informasi kanggo sing kasengsem ing wirausaha lan teknologi anyar.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia