Diluncurake Dina: Infosys Aster - Suite Pemasaran sing Dikuwasani AI kanggo Pengalaman Merek, Tambah Efektivitas Pemasaran lan Pertumbuhan Cepet

Diluncurake Dina: Infosys Aster - Suite Pemasaran sing Dikuwasani AI kanggo Pengalaman Merek, Tambah Efektivitas Pemasaran lan Pertumbuhan Cepet






Infosys Aster: Revolutionizing Marketing karo Generatif AI

Infosys Aster: Revolutionizing Marketing karo Generatif AI

Infosys wis ngluncurake Infosys Aster, suite layanan lan solusi pemasaran sing didhukung AI, ngarahake menehi pengalaman merek sing menarik, ningkatake efektifitas pemasaran lan nyepetake pertumbuhan bisnis. Inisiatif iki nggunakake luwih saka 400 aset lan ekosistem 50+ mitra kanggo ngowahi pemasaran B2B lan B2C.

Pengalaman merek makarya

Infosys Aster nggunakake pendekatan desain pengalaman manungsa sing digedhekake dening teknologi kanggo nggawe sambungan sing langgeng. Kanthi nggunakake teknologi canggih kayata Unreal Engine 3D ing wektu nyata, AR / VR / XR lan modeling CGI saka kembar digital, nawakake pengalaman immersive sing ningkatake karukunan pelanggan. Contone, minangka mitra kreatif raksasa balap internasional, Infosys Aster nggawe ekosistem digital holistik kanthi pengalaman visual sing dipersonalisasi kanggo macem-macem klompok pangguna, saengga nambah keterlibatan.

Ningkatake efektifitas marketing

Suite kasebut nggabungake konten kreatif lan layanan sing digedhekake dening AI generatif, rekomendasi cerdas saka tumpukan MarTech, lan wawasan marketing kanggo ngirim kampanye sing nguntungake luwih cepet. Iki sentralisasi lan ngotomatisasi operasi konten lan desain, nyuda wektu lan biaya aktivasi kampanye. Kapabilitas AI, powered by Infosys Topaz, mbisakake merek kanggo nambah efektifitas saluran kanthi nganalisa data kinerja lan adaptasi strategi ing wektu nyata.

Nyepetake efisiensi kanggo pertumbuhan bisnis

Infosys Aster mbantu bisnis nggawe dhasar digital sing dienggo bareng kanthi nggabungake sistem MarTech lan perusahaan, mbukak dalan anyar kanggo dodolan lan pemasaran. Analitik lan wawasan pelanggan sing didorong AI ngidini para pemasar nambah nilai seumur hidup pelanggan kanthi nggawe interaksi pribadhi, nuturi obrolan sing migunani, lan njupuk pimpinan sing berkualitas. Contone, rantai ritel nggunakake wawasan sing didhukung AI Infosys Aster kanggo ngembangake program kesetiaan promosi adhedhasar aplikasi, sing nyebabake dodolan tambah akeh.

Testimoni lan perspektif

Satish HC, EVP lan Co-Head of Delivery ing Infosys, ngandika: "Klien kita pengin ngeksploitasi cara pertumbuhan anyar nalika nambah karukunan pelanggan, kanthi efisien, ing wektu nyata. » Sumit Virmani, EVP lan Global Chief Marketing Officer, Infosys, nambahake: "Bisnis mbutuhake marketing dadi mesin utama kanggo mbayangake maneh pengalaman pelanggan lan nyurung pertumbuhan. »

Peter Bendor-Samuel, pangadeg lan CEO Everest Group, nyathet: "AI menehi nilai gedhe kanggo para pemasar, saka hyper-personalisasi kanggo ningkatake efisiensi lan efektifitas liwat generasi wawasan, alur kerja kreatif lan dhukungan pelanggan. »

Kemitraan lan ekosistem

Infosys Aster wis ngembangake agensi digital kelas donya, kemampuan AI sing wis kabukten, pengalaman industri sing jero, keunggulan pangiriman puluhan taun lan ekosistem mitra sing maneka warna. WongDoody, agensi inovasi digital kreatif Infosys, nggabungake kemampuan unik ing konsultasi kreatif, desain pengalaman, pengalaman immersive lan pemasaran futuristik.

Björn Schick, Chief Experience Officer lan Anggota Dewan Eksekutif Smart Europe GmbH, ngandika: "Ing Eropa sing cerdas, kita nuduhake nilai sing padha karo mitra sing kuwat Infosys Aster, sing menehi prioritas pengalaman pelanggan individu liwat konsep sing lestari lan panggunaan teknologi sing cocog. »

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak: Infosys Aster

Babagan Infosys

Infosys minangka pimpinan global ing layanan lan konsultasi digital generasi sabanjure. Luwih saka 300 wong kita kerja kanggo nggedhekake potensial manungsa lan nggawe kesempatan sabanjure kanggo wong, bisnis lan komunitas. Kita ngaktifake para pelanggan ing luwih saka 000 negara kanggo navigasi transformasi digital. Kanthi pengalaman luwih saka patang puluh taun ngatur sistem lan operasi perusahaan global, kita nuntun klien ing transformasi digital sing didhukung dening awan lan AI.

Dolan maring www.infosys.com kanggo ndeleng kepiye Infosys (NSE, BSE, NYSE:INFY) bisa mbantu bisnis sampeyan navigasi sabanjure.

Aman Pelabuhan

Pernyataan tartamtu ing rilis iki babagan prospek wutah ing mangsa ngarep utawa kinerja finansial utawa operasi ing mangsa ngarep minangka pratelan sing ngarep-arep sing dimaksudake kanggo nduweni "pelabuhan aman" miturut Undhang-undhang Pembaharuan Litigasi Sekuritas Swasta taun 1995, sing kalebu sawetara risiko lan kahanan sing ora mesthi sing bisa nyebabake. asil nyata utawa asil kanggo beda materially saka sing ana ing statements ngarep-looking kuwi. Resiko lan kahanan sing durung mesthi sing ana gandhengane karo pernyataan kasebut kalebu, nanging ora diwatesi, risiko lan kahanan sing durung mesthi babagan eksekusi strategi bisnis, kemampuan kanggo narik lan nahan personel, transisi menyang model kerja hibrida, ekonomi sing durung mesthi, inovasi teknologi kayata generatif. AI, lanskap regulasi sing rumit lan berkembang kalebu owah-owahan ing peraturan imigrasi, visi ESG kita, kabijakan alokasi modal lan pangarepan babagan posisi pasar, operasi mangsa ngarep, margin, bathi, likuiditas, sumber daya modal, tumindak perusahaan kalebu akuisisi, lan masalah cybersecurity. Faktor penting sing bisa nyebabake asil utawa asil nyata beda-beda saka sing diwenehake dening pratelan ngarep-arep dibahas luwih lengkap ing pengajuan kita karo Komisi Sekuritas lan Bursa AS, kalebu Laporan Tahunan kita ing Formulir 20-F kanggo taun finansial pungkasan Maret. 31, 2023. Iki filings kasedhiya ing www.sec.gov. Infosys bisa uga, saka wektu kanggo wektu, nggawe tambahan nulis lan lisan statements ngarep-looking, kalebu statements sing ana ing filings perusahaan karo Securities and Exchange Commission lan laporan kita kanggo shareholders. Perusahaan ora duwe kewajiban kanggo nganyari statement sing bisa ditindakake saka wektu kanggo wektu dening utawa atas jenenge Perusahaan, kajaba sing diwajibake dening hukum.

Kredit


Diluncurake Dina: Infosys Aster - Suite Pemasaran sing Dikuwasani AI kanggo Pengalaman Merek, Tambah Efektivitas Pemasaran lan Pertumbuhan Cepet

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia