Grid Dynamics ngluncurake Composable Commerce Help Desk Starter Kit

Grid Dynamics ngluncurake Composable Commerce Help Desk Starter Kit

Grid Dynamics wis ngluncurake Composable Commerce Help Desk Starter Kit sing anyar, solusi inovatif sing ngidini bisnis ngganti sistem warisan kanthi arsitektur sing bisa digabung. Kit iki, bisa disebarake sajrone 1-2 wulan, mbantu para pelanggan nyukupi panjaluk dhukungan pelanggan modern kanthi nggabungake kemampuan sing maju lan fleksibel.

Pambuka kanggo Composable Commerce Help Desk Starter Kit

Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN), pimpinan konsultasi teknologi, platform lan rekayasa produk, AI lan layanan analytics canggih, bubar ngumumake peluncuran Composable Commerce Help Desk Starter Kit. Kit inovatif iki, kalebu produk minimal sing bisa ditindakake (MVP) sing bisa ditindakake sajrone 1-2 wulan, ngidini bisnis nyedhiyakake pengalaman dhukungan pelanggan sing luar biasa kanthi ngatur profil pelanggan, mbalekaken, lan macem-macem masalah pesenan lan dhukungan kanthi efisien.

Ngatasi tantangan arsitektur MACH

Perusahaan sing pindhah saka solusi monolitik menyang arsitektur MACH (Microservices, API-first, Cloud-native, lan Headless) ngadhepi tantangan sing signifikan kanggo njaga dhukungan pelanggan sing komprehensif lan responsif. Platform dhukungan pelanggan tradisional, sanajan lengkap, asring ora fleksibel lan ketinggalan jaman, ora duwe keluwesan lan fitur modern sing dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan saiki.

Integrasi karo Kapabilitas Bisnis Composable

Kanggo ngisi longkangan iki ing pasar, Grid Dynamics nggawe Composable Commerce Help Desk Starter Kit sing menehi daya. Freshdesk karo kabisan dhukungan pelanggan komersial liwat komponen extensible wis Integrasi karo alat dagang. Kit kasebut nggunakake prinsip arsitektur MACH, nyedhiyakake keluwesan kanggo nggabungake macem-macem komponen modular, nyawiji interaksi pelanggan, nyepetake proses dhukungan, lan menehi pengalaman pribadi.

Keuntungan lan Fitur Utama

Composable Commerce Help Desk Starter Kit nawakake solusi dhukungan pelanggan sing bisa diukur lan bukti sing bisa cepet disebarake. Pendekatan API-first kit lan arsitektur mbukak dirancang kanthi keluwesan bisnis ing pikirane, kanggo mesthekake yen bener-bener bukti ing mangsa ngarep. Iku banget grapyak kanggo integrasi pihak katelu lan mbukak kunci modern, pengalaman dhukungan pelanggan AI-driven.

Eugene Steinberg, Fellow Teknis ing Grid Dynamics, ujar: "Kanthi ngidini bisnis ngganti sistem warisan sing lawas karo arsitektur modern sing bisa digabung, Kit Starter Meja Bantuan Perdagangan Composable nawakake solusi dhukungan pelanggan sing bisa diukur lan bukti sing bisa digunakake kanthi cepet. Pendekatan iki ora mung nyukupi panjaluk canggih para pelanggan saiki, nanging uga nambah efisiensi operasional lan nilai bisnis. »

Temokake luwih lengkap lan temokake kit

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Composable Commerce Help Desk Starter Kit iki lan nonton video demo sing nyoroti fleksibilitas lan nilai bisnis, bukak kaca iki. Kit iki minangka conto paling anyar saka inovasi lan keunggulan teknik Grid Dynamics kanggo ndhukung strategi pertumbuhan GigaCube. Jadwalake sesi panemuan karo pakar dagang digital ing Grid Dynamics.

Credits

Grid Dynamics ngluncurake Composable Commerce Help Desk Starter Kit

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.