Gigi Hadid: perwujudan modeling modern

Gigi Hadid: The Embodiment of Modern Modeling

Gigi Hadid, lambang fashion, ngemot imbangan sampurna antarane glamor lan inisiatif sustainable ing catwalk. Lair tanggal 23 April 1995, Elena Noura "Gigi" Hadid asale saka kulawarga sing gaya minangka alam liya. Ibune, Yolanda Hadid, mantan model 80-an lan tokoh TV realitas, mesthi dipengaruhi aspirasine. Gigi, kanthi wiwitan ing Baby Guess lan mundhak meteorik ing jagad busana, wis dadi kekuwatan alam sing sejati, menehi inspirasi kanggo generasi wanita enom kanggo ngetrapake gaya urip sing dingerteni.

Gigi Hadid: kulawarga ing donya fashion

Lair 23 April 1995, Elena Noura "Gigi" Hadid asale saka kulawarga sing gaya minangka alam liya. Putri saka veteran modeling Yolanda Hadid lan pangembang real estate Mohamed Hadid, dheweke wis nyemplungaken ing donya fashion wiwit cilik. Ibune, mantan model taun 80-an lan tokoh emblematic saka reality TV Housewives of Beverly Hills, temtu mengaruhi gegayuhanipun. Adhine Bella Hadid lan adhine Anwar uga dadi model, nguatake citra dinasti kulawarga ing industri kasebut.

Wiwitan ing modeling

Gigi Hadid telat miwiti ing catwalks. Ing umur rong taun, dheweke miwiti produksi Baby Guess. Nanging ing taun 2011, sawise istirahat kanggo nyinaoni dheweke, dheweke bali menyang modeling ing pasukan. Ndhaptar karo Model IMG, kariré kanthi cepet wiwit munggah meteorik.

Dheweke nggawe debut catwalk ing 2014, mlaku-mlaku menyang omah sing prestisius Marc Jacobs, Chanel lan Jean-Paul Gaultier. Ngarsane sing luar biasa lan gampang ing ngarep kamera mbukak lawang menyang panggung internasional utama.

Ikon fashion sing ora ana tandhingane

Gigi Hadid ora mung model, nanging uga ikon gaya sing bener. Dheweke ngerti carane nggabungake gaya lan kesederhanaan, posing kanggo majalah fashion lan ngemot gambar kampanye iklan kanggo merek kaya Tommy Hilfiger, dadi tokoh sing duwe pengaruh ing industri kasebut. Gayane, bisa diakses lan inspirasi, mengaruhi generasi wanita enom kanggo nggunakake gaya urip padha ngerti. Saliyane kolaborasi karo merek kanggo nggawe koleksi kapsul, kontribusi kanggo fashion lan pengaruh sing saya tambah nuduhake partisipasi aktif ing industri kasebut.

Gigi Hadid dudu produk saka latar mburi kulawarga utawa kesempatan ketemu, dheweke minangka kekuwatan alam ing jagad busana. Kanthi sikil siji sing wis ditandur kanthi kuat ing industri kasebut, masa depan dheweke katon cerah amarga mundhak meteorik.

Dina iki, dheweke dadi ibu saka bocah wadon cilik saka hubungane karo Zayn Malik, sanajan dheweke saiki wis pisah. Saiki, dheweke pacaran karo aktor Bradley Cooper, sing umure 20 taun luwih tuwa tinimbang dheweke.

Kredit

Gigi Hadid: The Embodiment of Modern Modeling

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia