Kabeh sing perlu kanggo ngerti rencana penerbangan karo anak • Globetrotters kita

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Planning Flights Kanthi Anak • Globetrotters Kita

Lelungan kanthi pesawat karo bocah bisa dadi tantangan, nanging perencanaan sing apik bisa nggawe pengalaman luwih nyenengake. Saka milih wektu sing paling pas kanggo mabur nganti leladen kursi sing paling apik, saben rincian penting kanggo njamin perjalanan sing nyaman lan ora kaku. Iki minangka pandhuan lengkap kanggo mbantu sampeyan navigasi langkah-langkah penting sadurunge munggah pesawat karo bocah-bocah.

Nalika mabur karo bocah-bocah

milih wektu sing tepat kanggo mabur— ora mung wektu taun nanging uga wektu dina-bisa nggawe lelungan dawa karo bocah-bocah luwih gampang. Lelungan sak periode off-peak (yaiku ing njaba preian sekolah, akhir minggu dawa, acara agama, wektu puncak komuter) lan ngindhari rute hub utama kanthi alami bakal nambah kemungkinan penerbangan sing dipesen ora lengkap, lan sampeyan bakal entuk pengaturan lenggahan lan wektu lelungan sing dikarepake. .

Penerbangan awan utawa wengi?

Ora ana solusi sing ora gampang, nanging coba pesen penerbangan wengi jarak adoh nalika bocah biasane turu. Iki bisa nimbulaké sawetara rasa ora nyaman nalika lagi kesel banget lan nunggu lepas landas, nanging sanalika lampu kabin mati lan swara engine wiwit, sampeyan duwe luwih kasempatan kanggo turu sawetara jam. Uga ndeleng kita tips jet lag kanggo penerbangan jarak jauh.

Kanggo bayi ing penerbangan sing luwih cendhek, aku luwih seneng gawe jadwal turu awan. Iki bisa nimbulaké sawetara gangguan nalika lagi nyoba kanggo tiba asleep, nanging biasane menehi kula siji utawa loro jam tentrem ngendi aku ora terus-terusan nglipur, tetep tentrem, ngresiki tangan, utawa nonton jamban , lan aku bisa fokus marang anakku sing luwih tuwa.

Lelungan bebarengan utawa mandheg?

Iki bakal gumantung ing anak lan umur, nanging aku tansah suggest nyoba kanggo nindakake kabeh ing siji Go karo mandeg cendhak yen perlu. Kita tau salah njupuk rong penerbangan sewengi kanthi istirahat enem jam ing tengah, mikir sing bakal nggedhekake turu bocah-bocah. Bocah-bocah bisa uga wis turu kepenak, nanging aku lan bojoku ora turu. We rampung munggah ing hotel transit ing Kuala Lumpur karo loro anak hiperaktif mekso ing muter nalika kita nekat perang nggusah njerit.

Kita sinau saka kesalahane. Aku bakal tansah njupuk pilihan pesawat langsung yen ana, malah yen biaya luwih. Yen ora, yen sampeyan ngatur singgah, gawe paling sethithik 24 jam supaya sampeyan bisa ninggalake bandara, golek hawa seger, kesel bocah-bocah kanthi bener, lan turu sadurunge nerusake perjalanan.

Where kanggo njagong ing pesawat karo anak?

Iki minangka pitakonan yuta dolar sing bisa nggawe utawa ngilangi pengalaman perjalanan sampeyan. Ora ana jawaban siji, lan bakal gumantung ing umur lan ukuran anak lan jumlah wong sing lelungan bebarengan. Ing ngisor iki sawetara sudut pandang sing kudu ditimbang.

Nggunakake kursi Bulkhead / Bassinet karo bayi

  • Yen sampeyan lelungan minangka pasangan karo bayi, tansah milih baris sekat/bassinet. Sampeyan bakal duwe luwih akeh legroom lan panggonan kanggo nyelehake anak nalika lagi turu. Nalika lagi tuwuh, sampeyan bisa ngidini dheweke main ing sikilmu (sanajan iki nglanggar peraturan penerbangan).
  • Kerugian utama saka lungguh ing baris bulkhead karo bayi ing puteran sampeyan isih kudu nyekeli anak nalika lepas landas, kebangkrutan lan turbulensi, kang asring bisa tangi bayi. Wilayahe uga rada padhang lan rame ing pesawat amarga wong-wong padha antri menyang WC lan pramugari sibuk ing galley. Ing kasus iki, kaya Cosigo Fly Babee cover keranjang bisa nggawe luwih gampang.
Conto kemul crib Fly Babee digunakake ing pesawat

Lenggahan kanggo bayi sing luwih tuwa - trik kursi tengah

  • Nalika lelungan karo bayi luwih gedhe sing ora mathuk ing crib (sampeyan bisa push iki kanggo watesan!), Utawa luwih saka siji anak, Aku nyaranake golek baris lengkap nyedhaki mburi pesawat .
  • Iki bisa dadi beboyo yen anak ora duwe kursi dhewe (sampeyan mesthi bisa mbayar siji), nanging gamble sing wis asring mbayar kanggo leladen jendhela lan aisle jog, utawa yen sampeyan lungguh ing tengah , loro-lorone. sisih lorong karo kursi free ing antarane.
  • Maskapai cenderung ngisi saka ngarep menyang mburi, dadi luwih mburi pesawat sampeyan (nanging ngindhari ing ndhuwur jamban), luwih apik kemungkinan sampeyan mbayar taruhan lan sampeyan entuk kursi gratis ing antarane sampeyan kanggo nyebarake karo armrests munggah.
  • Yen ana wong sing diselehake ing kursi kosong, staf maskapai biasane cukup apik kanggo nyoba mindhah dheweke yen bisa (lan penumpang biasane luwih seneng manut!)

Yen sampeyan isih ora yakin babagan pro utawa kontra saka kursi tartamtu, aku saranake mriksa metu AeroLOPA kanggo saran dening maskapai lan jinis pesawat ing kursi paling apik.

Ketekunan lan verifikasi bisa mbayar

Aja nyerah yen sampeyan ora bisa entuk kursi sing dikarepake nalika pesen. Terus nelpon maskapai kanggo verifikasi. Aku tansah takon sawetara dina sadurunge pesawat carane lengkap iku kanggo nyoba kanggo nemtokake strategi sandi!

Elinga yen pesenan tiket bayi ora kanthi otomatis nyimpen kursi cradle (kita sinau kanthi cara sing angel), kudu dijaluk. Bisa uga ora ana kursi bassinet sing cukup sajrone periode puncak (contone, ing preian kaya Paskah lan Natal). Yen sampeyan ora njaluk cukup awal, maskapai bisa adol kanggo legroom ekstra utawa menehi menyang pelanggan prioritas. Dheweke uga bisa menehi prioritas distribusi dina sing padha kanggo bayi paling enom ing pesawat.

Yen sampeyan wis dipesen kursi tartamtu online, iku tansah worth mriksa maneh sedina utawa rong dina sadurunge mabur.

Aku tau ora gelem njupuk kursi ing pesawat 12 jam nganti padha ngganti kursi kita kanggo baris cradle sawise kita wis dipesen lan dikonfirmasi. Senadyan mriksa liwat telpon rong dina sadurunge lan duwe hak kanggo pre-reserve kursi kita ing tiket, kita padha ora diparengake kursi bener nalika teka ing bandara; dheweke wis menehi kabeh baris kita marang pelanggan ing penerbangan domestik sing mangkat sawetara jam sadurunge kita gabung karo penerbangan internasional sing nyambungake.

Yen sampeyan isih durung nampa pilihan kursi pra-penerbangan liwat telpon utawa online, takon nalika check-in, nyuwun marang staf gerbang, lan nangis karo kru nalika numpak pesawat - sampeyan pancene kudu waras. kursi tengen iki penerbangan ultra-long-haul.

Dadi anggota program kasetyan maskapai uga bisa kanggo sampeyan, supaya kita tansah ndhaptar (gratis), sanajan iku mung pesawat kita kamungkinan bakal tau njupuk karo maskapai sing.

Titik liyane sing kudu dicathet nalika pre-booking kursi yaiku a kursi bayi mung dilengkapi karo panganan bayi—yaiku, puree bayi, yen sampeyan begja! Yen anak sampeyan mangan panganan sing padhet, sampeyan kudu ngatur dhaharan utawa nuduhake panganan sampeyan.

(NB, apa sampeyan ngerti sampeyan bisa pesen jajanan kanggo bocah-bocah ing tiket diwasa? Dheweke bakal ngirim dhaharan khusus iki dhisik, banjur nalika layanan troli normal teka, mung takon yen dheweke duwe dhaharan utama ekstra - meh mesthi duwe!)

Kajaba iku, reservasi kursi anak ora otomatis njamin sampeyan mangan anak kang; sampeyan kudu pre-order saka maskapai paling 24 jam ing advance (sawetara maskapai mbutuhake 48 jam ing advance) utawa resiko kuciwo.

Sampeyan bisa ndeleng artikel kita ing 10 Kesalahan Maling Kanthi Bocah-bocah kanggo ndeleng carane kita nemokake titik kasebut kanthi cara sing angel.

Aja lali mikir babagan pengaturan kursi alternatif

  • Nalika lelungan minangka pasangan plus bayi, nimbang lungguh dhewe, utamané yen pesawat ora kebak lan sampeyan bisa pindhah watara. Iki menehi salah siji saka sampeyan break saka loro kang ing tugas kanggo kabeh pesawat, anggere sampeyan elinga ngalih panggonan sak pesawat!
  • Malah ana uga sing sengaja nyuguhake kursi dhewe-dhewe. Wigati, Nanging, yen ijol-ijolan wong ing antarane kabin diremehake utawa, ing sawetara maskapai, dilarang banget (bayi mung bisa lungguh ing baris sing dilengkapi topeng udara tambahan, sing bisa uga ora kasedhiya ing kelas bisnis).
  • Kanthi luwih saka siji bocah, trik lelenggahan sing kapisah uga bisa ditindakake kanthi apik, gumantung saka tata letak pesawat. Sampeyan bisa njagong karo anggota kulawarga siji konco liyane, kang bisa bantuan ngilangke masalah "nendhang ing jog" (nyoba minangka hard sing bisa, kabeh bocah katoné liwat phase ngendi padha ora bisa nolak iku!)
  • Kita nemokake yen nalika lelungan karo bocah cilik lan bayi, luwih becik duwe wong diwasa siji karo bayi lan liyane karo bocah cilik sing luwih adoh supaya ora ngganggu bayi sing apik banget kanggo turu!
  • Apa anak-anakmu wis cukup umur lelungan piyambak ? Pikiran iki bisa uga medeni sampeyan saiki, nanging aku ngerti wong tuwa sing sumpah! Priksa karo maskapai sampeyan ing umur pira dheweke nampa lelungan siji, nanging yen sampeyan rumangsa yen anak sampeyan wis cukup diwasa kanggo tetep ora diganggu kanggo kabeh penerbangan, kenapa ora dilebokake ing kelas ekonomi lan sampeyan nawakake upgrade?
  • Sawetara sampeyan bisa uga nggegirisi, nanging mikir babagan iki - wong tuwa wis santai lan siap miwiti liburan, lan bocah-bocah ngrasakake kamardikan lan petualangan sing akeh banget ing lingkungan sing sampeyan ngerti yen dheweke bakal dijaga dening kulawarga punggawa.

Apa worth nganyarke kanggo kelas Ekonomi Premium karo anak?

Yen sampeyan pengin nganyarke kenyamanan kanggo entuk papan sing luwih akeh, elinga yen ing umume pesawat, kursi ekonomi premium duwe layar ing sandaran tangan, tegese sandaran tangan ora lempitan lan sampeyan ora bisa nyebar ing baris, sing sampeyan bisa uga luwih seneng nindakake nalika anak-anak saya tuwa.

Mesthi, solusi pokokku yaiku mabur kelas bisnis saben wektu, nanging ing kasunyatan, iku pilihan mung kasedhiya kanggo ndarbeni hak istimewa ing antarane kita! (Nanging tetep ngumpulake poin kesetiaan kasebut !!)

Waca liyane babagan mabur karo bocah-bocah

Panggonan sing paling apik kanggo miwiti yaiku mriksa kita homepage babagan mabur karo bocah-bocah ngendi kita nuduhake tips invaluable saka 10+ taun lelungan karo bocah-bocah. Banjur pindhah menyang:

  • Tekan pesawat sampeyan - nyiapake dina penerbangan, navigasi bandara lan papan
  • Nglipur bocah-bocah ing kapal - tips paling apik kanggo ngliwati penerbangan, dolanan lelungan sing paling apik lan ngatasi krisis lan wektu tundha sajrone penerbangan
  • Yen sampeyan wong tuwa pisanan, sampeyan uga bakal nemokake guide kita kanggo mabur karo bayi migunani kanggo liyane sing quirks sampeyan bisa uga ora wis panginten, saka tiket anak unnamed kanggo nggunakake TCTerms kasetyan.

migunani ? Tetenger kaca iki utawa simpen menyang Pinterest kanggo mengko

Pambocoran: Kaca iki ngemot pranala afiliasi menyang vendor favorit, sing ngidini kita entuk komisi yen tuku utawa reservasi sing cocog. Sampeyan bisa nemokake pambocoran lengkap, kabijakan privasi lan syarat panggunaan situs kene.

© Globetrotters Kita | Gambar saka CanvaPro

Kanggo informasi luwih lengkap babagan apa sing bisa sampeyan ngarepake saka macem-macem maskapai, priksa manawa sampeyan wis populer reviews maskapai kulawarga

Kredit

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia