Investasi kanthi cerdas: saran lan strategi saka jam 11 nganti jam 12.

Investasi Intelligently: Tips lan Sastranegara Saka 11 kanggo 12.






Kabeh sing perlu kanggo nandur modal: 11 kanggo 12 - 21/06

Investasi kanthi cerdas: Saran saka ahli Bisnis BFM

Iki ana, 21 Juni, Lorraine Goumot nampa Antoine Larigaudrie, Marie Coeurderoy lan Amaury de Tonquédec, wartawan BFM Business, Bérénice Deville, editor-in-chief Radio Immo, lan Hervé Degreve, co-founder Vasco, ing acara Tout pour Investasi ing Bisnis BFM. Temokake acara saka Senin nganti Jumuah lan ngrungokake maneh minangka podcast.

Tren saiki ing pasar real estate

Sajrone siaran iki, para ahli ngrembug babagan tren pasar real estate saiki. Miturut Marie Coeurderoy, pasar saiki ditandhani dening permintaan dhuwur lan pasokan winates, sing nyebabake kenaikan rega. Dheweke nyaranake supaya para investor nganalisa kanthi ati-ati ngembangake lingkungan lan ngerteni babagan proyek infrastruktur sing bakal teka.

Kesempatan investasi ing teknologi anyar

Antoine Larigaudrie nyorot kesempatan sing ditawakake teknologi anyar. Dheweke negesake manawa sektor fintech lan greentech pancen njanjeni. Kanggo sing kasengsem ing wilayah kasebut, dheweke menehi saran babagan inovasi lan entuk informasi saka sumber sing bisa dipercaya kayata Bisnis BFM.

Pentinge diversifikasi investasi

Amaury de Tonquédec negesake pentinge diversifikasi investasi. Dheweke nerangake manawa iki mbantu nyuda risiko lan ngasilake maksimal. Dheweke nyaranake supaya ora nglebokake kabeh endhog ing siji kranjang lan nimbang opsi sing beda-beda kayata real estate, saham, lan obligasi.

Peran penting saka informasi lan latihan

Bérénice Deville ngelingi manawa informasi lan pelatihan penting kanggo investor. Iki nyengkuyung para pamireng supaya njupuk latihan khusus lan takon sumber pendidikan kayata sing kasedhiya ing Radio Immo. Iki uga nyoroti pentinge tetep ngerti babagan perkembangan legislatif lan ekonomi.

Startups inovatif: taruhan ing mangsa

Hervé Degreve, co-founder Vasco, nuduhake pengalamane ing bidang startup. Dheweke nerangake yen startups inovatif makili investasi beboyo nanging duweni potensi banget duwe bathi. Dheweke menehi saran marang para investor supaya ngevaluasi kanthi ati-ati tim pendiri lan model bisnis sadurunge nindakake.

kesimpulan

Ing ringkesan, acara "All About Investing" tanggal 21 Juni nawakake wawasan sing penting kanggo para investor. Kanthi nuruti saran pakar lan tetep ngerti, sampeyan bisa sukses navigasi ing jagad investasi sing kompleks.

Credits


Investasi Intelligently: Tips lan Sastranegara Saka 11 kanggo 12.

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia