Awas kanggo tujuan wisata populer ing musim panas iki: Peringatan saka raksasa cybersecurity

Ati-ati karo Destinasi Wisata Populer Musim Panas Iki: Peringatan Saka Raksasa Keamanan Siber

Nalika nyedhak musim panas, McAfee Labs ngelingake babagan risiko keamanan siber nalika nggawe preian online. Miturut laporan kasebut, sawetara tujuan populer kaya Bangkok, Marrakech lan Lisbon utamane rentan kanggo penipuan online. Penipuan umum kalebu situs pesenan palsu, tautan konfirmasi sing ala, lan foto sing ora ana akomodasi sing ora ana. Kanggo ngindhari pitfalls kasebut, penting kanggo nggunakake platform sing diakoni, mriksa review saka pelanggan sadurunge lan nggunakake cara pembayaran sing aman.

Bebaya saka pesenan online

Kanthi tekane musim panas, akeh wong sing ngrancang liburan ing luar negeri. Nanging, McAfee Labs ngelingake risiko serangan cyber nalika pesen online. Pancen, miturut panalitene, 31% wong Prancis wis dadi korban penipuan online disambung kanggo leladen lelungan, lan 22% wong ilang luwih saka 1000 euro ing apus iki.

Apus sing paling umum

McAfee Labs ngenali telung jinis utama penipuan:

  • Situs pesenan palsu : Situs iki ngumpulake informasi perbankan kedhaftar, anjog kanggo pembayaran fraudulent.
  • Link konfirmasi angkoro : Ngeklik pranala iki bisa nginfeksi piranti karo malware.
  • Foto mblusukake : Gambar atraktif nanging palsu kasurung wong kanggo Book akomodasi sing ora ana.

Apus ing situs

Sawise ing panggonan sing dituju, wong sing lelungan bisa uga nemoni penipuan kayata:

  • Reservasi hotel sing ora ana senadyan simpenan mbayar.
  • Wisata mbayar ing advance ing ngendi panyedhiya layanan ora katon utawa ora cocog karo sing diumumake.

Tujuan sing paling beresiko

Miturut McAfee Labs, sepuluh tujuan utamane rawan:

  • Bangkok, Thailand
  • Marrakech, Maroko
  • Lisbon, Portugal
  • Porto, Portugal
  • Dubai, Emirat Arab
  • Montréal, Kanada
  • Ibiza, Spanyol
  • Pointe-à-Pitre, Guadeloupe
  • New York, Amerika Serikat
  • Ajaccio, Korsika

Tips kanggo leladen aman

Kanggo nyegah penipuan, ana sawetara tips praktis:

  • Bukak liwat platform sing diakoni lan mriksa review saka pelanggan sadurunge.
  • Ati-ati karo pesen sing ora dikarepake lan nawakake banget menginake.
  • Gunakake cara pembayaran sing aman menehi jaminan yen ana masalah.
  • Nindakake panelusuran gambar mbalikke kanggo verifikasi keaslian foto akomodasi.

Kanthi ngetutake rekomendasi kasebut, sampeyan bakal bisa nikmati liburan kanthi tenang, tanpa wedi kejutan sing ora nyenengake.

Kredit

Ati-ati karo Destinasi Wisata Populer Musim Panas Iki: Peringatan Saka Raksasa Keamanan Siber

Isabelle Joly

"Isabelle Joly" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, ngemot semangat nulis lan komunikasi saka Lyon, lair tanggal 14 Desember 1990. Karakter iki, dirancang kanggo makili swara dinamis lan modern ing jagad blogging, nglambangake. semangat kanggo gaya urip lan fashion. "Isabelle" dibayangake kanggo nggambarake perjalanan blogger sing kepengin nuduhake ide lan gaya urip karo pamirsa sing luwih akeh liwat jaringan sosial lan platform online.

Sanajan "Isabelle" dudu wong nyata, artikel lan konten sing diterbitake kanthi jeneng kasebut nggambarake upaya kolaborasi tim editorial kita, sing seneng karo tren, mode lan gaya urip saiki. Minangka kreasi Yourtopia.fr, "Isabelle Joly" nggawa perspektif sing seger lan narik kawigaten babagan topik kasebut, nyedhiyakake artikel sing menehi inspirasi lan informatif kanggo maca.

Wiwit integrasi fiksi karo blog "Yourtopia" ing 2018, "Isabelle" wis ditampilake minangka swara pengaruh ing blogging profesional, darmabakti kanggo enriching komunitas online karo saran fashion, pikirane gaya urip lan crita.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia