Iklan

Iklan

Editor situs, agensi, media? Apa sampeyan pengin ngubungi kita kanggo advertorial, SEO utawa distribusi spanduk?
Kita bakal seneng ngirim pesen liwat sisipan khusus lan sesuai karo piagam editorial.

Kita ora ngirim konten sing bertentangan karo peraturan lan konten Prancis ing domain diwasa utawa ing clairvoyance.

Sembarang konten sing disponsori bakal tundhuk invoice saka kita (SARL Prancis). Pembayaran bakal ditindakake kanthi transfer.

---

Mangga kandhani:

  • situs sing sampeyan pengin komunikasi (kita duwe sawetara media kasedhiya.
  • basa (FR, EN, ES, IT, PT)
  • jumlah artikel sing bakal disebarake
  • tanggal publikasi
  • konten unik sing bakal disiarake, salinan lan tempel apa wae bakal ditolak
  • URL saka visual sing diiringi yen perlu
    SEO:
  • pranala (maks 2 saben artikel): kanthi pranala lan jangkar
  • panriman utawa nolak link saingan ing isi sing padha
Mangga ngaktifake JavaScript ing browser sampeyan kanggo ngrampungake formulir iki.
Jenengmu
newsletter

matur nuwun kanggo kolaborasi
Tim Yourtopia.fr

Iklan
Iklan 1

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia