Pengarang

Pengarang

8 wong dadi staf editor Yourtopia, majalah sing mbukak pikiran.

Kita mbukak awake dhewe menyang jagad informasi sing beda, bawana sing beda (kanthi fokus ing Amerika Selatan).

Kita dadi tim wartawan khusus lan ngasilake analisa sing cedhak karo acara saiki ing jagad iki: Bisnis, Internasional, Media, Politik, Kesehatan, Masyarakat lan Olahraga.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia