Proyek utama: vektor teknis lan legitimasi internasional, miturut Orso Vesperini (NGE)

Proyek Utama: Vektor Teknis lan Legitimasi Internasional, Miturut Orso Vesperini (Nge)

Ekstensi baris 11 antarane Mairie des Lilas lan Rosny - Bois-Perrier, diresmikake tanggal 13 Juni, minangka langkah penting kanggo grup NGE. Proyek iki, diwiwiti ing 2016, menehi tandha mlebu NGE menyang sektor karya bawah tanah. Sadurunge, NGE utamane fokus ing pangembangan terowongan. Entuk kontrak teknik sipil lan sistem rel wis ngaktifake NGE ngembangake katrampilan, utamane nggunakake mesin pengeboran trowongan. Proyek iki ing wilayah hiper-kutha uga mbutuhake manajemen hubungan sing ati-ati karo warga lokal.

Proyek ambisi lan pendidikan

Ekstensi jalur 11 metro Paris minangka proyek utama sing diwiwiti ing 2016. Kanggo grup NGE, proyek iki nandhani entri sing signifikan ing lapangan karya lemah. Sadurungé periode iki, NGE mligi nggawé terowongan tradisional, kayata Saint-Béat ing Haute-Garonne.

Kanthi mundhake proyek metro, RER lan LGV ing Prancis, omzet karya lemah wis mbledhos, saka 300 yuta euro sadurunge 2015 dadi 3 milyar euro saben taun amarga Greater Paris. Entuk kontrak kanggo perpanjangan baris 11 minangka titik balik sing nemtokake kanggo NGE, supaya bisa ngembangake katrampilan teknis anyar.

Tantangan teknis lan manungsa

Kanggo nindakake proyek iki, NGE kudu kerja sama karo spesialis ing sektor kasebut, kayata Implenia Swiss lan Pizzarotti Italia. Bebarengan, dheweke sinau nguwasani teknik boring trowongan lan nglatih pilot dhewe. Situs kasebut nyedhiyakake sawetara tantangan utama, kalebu pambangunan stasiun sing dikubur ing jero 30 meter ing sikil menara 18 lantai.

Karya kasebut uga mbutuhake manajemen hubungan sing apik karo warga lokal, utamane nalika musim panas nalika jendela mbukak. Tim kasebut kudu nggali galeri kanthi alon-alon, kanthi kecepatan 60 cm saben dina, kanggo nyuda polusi swara lan geter.

Tantangan sabanjure: baris 15 ing sisih kulon Grand Paris

Sawise sukses extension saka baris 11, NGE wis siyap kanggo njupuk ing tantangan anyar karo lot 2 baris 15 kulon Grand Paris. Proyek iki ana ing skala sing luwih gedhe lan mbutuhake pangembangan skill ing sawetara wilayah. Minangka konstruktor, NGE wis siyap kanthi teknis, nanging isih kudu adaptasi karo desain lan konstruksi superstruktur lemah kanthi bagean sepur.

NGE ngantisipasi kabutuhan iki kanthi nggawe anak perusahaan NGE Ingénierie, sing aktif melu desain proyek kasebut kanthi kolaborasi karo grup teknik grup kasebut. Kajaba iku, kontrak iki mewajibake NGE kanggo njupuk hak prerogatif tartamtu saka pemilik proyek, kayata hubungan karo pejabat lan administrasi sing dipilih, uga entuk ijin bangunan.

Pengalaman internasional lan legitimasi

Saliyane ing baris 11 lan baris 15 proyèk kulon, NGE uga melu ing teknik sipil akèh GC04 saka baris 14 kidul lan nomer loro teknik sipil baris 16 antarane Le Bourget RER lan Clichy-Montfermeil. Prestasi kasebut menehi legitimasi NGE ing sektor karya bawah tanah, ing Prancis lan internasional.

Thanks kanggo pengalaman iki, NGE saiki bisa nggawe proyek utama ing luar negeri, kayata sing diluncurake dening Maroko kanggo pambangunan garis RER, TER lan LGV minangka bagean saka Piala Dunia Sepakbola 2030, kesempatan liyane uga muncul ing Amerika Utara lan Latin Amerika.

Ing Prancis, NGE menehi perhatian khusus marang proyek Metropolitan RER. Senajan proyèk-proyèk utama iki mung makili bagean andhap asor saka total volume karya, padha ngidini NGE kanggo struktur dhewe lan ndarbeni expertise technical terkenal.

Credits

Proyek Utama: Vektor Teknis lan Legitimasi Internasional, Miturut Orso Vesperini (Nge)

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia