Rampungake penjualan sampeyan sadurunge pemilihan legislatif!

Rampungake Penjualan Sampeyan Sadurunge Pemilu Legislatif!

Dikumpulake ing Péninsula ing Paris, kanggo meja bunder sing diatur dening situs real estate sing bergengsi Residences ayu, profesional real estate bali menyang gelombang kejut saka pembubaran Majelis Nasional dening Presiden Emmanuel Macron lan bisa jalaran ing pasar real estate. Amarga kerusuhan sing dikarepake karo pemilihan legislatif, profesional real estate mewah negesake manawa para pamilik bakal ngrampungake penjualan properti sing bergengsi ora kudu ngenteni. Sanajan tegese nyuda regane sithik. Panjelasan.

Real estate, taruhan sing aman ing konteks politik sing ora mesthi

Ing konteks politik sing ora mesthi, kapercayan para panuku real estate sing bergengsi tetep stabil kanthi kaget miturut asil sing diasilake dening Residences ayu. " Real estate kudu katon minangka investasi jangka panjang, nggarisake Richard Tzipine, manajer umum Barnes. Senadyan munggah lan mudhun politik, Surgo aman saka kemewahan real estate tetep. »

Unsur liyane sing ngajak calon akuisisi kanggo njupuk terjun yaiku istirahat ing wulan pungkasan tarif kredit sing mulihake daya beli kanggo para panuku. Bank Sentral Eropa wiwit ngedhunake tingkat kunci ing wulan Juni, tren sing dikarepake bakal terus. “ Kita nyengkuyung para klien supaya takon karo makelar kanggo njupuk kauntungan saka tarif tetep sing nguntungake, unsur stabilisasi sing penting», underlines Sébastien Kuperfis, direktur umum Junot.

Olimpiade Paris 2024, kesempatan kanggo ibukutha

Antisipasi Olimpiade 2024 ing Paris katon minangka pembalap potensial kanggo pasar real estate mewah. Eric Donnet, manajer umum grup Féau, nyatakake semangate: " Olimpiade bakal ndadekake Paris dadi sorotan global. Infrastruktur sing luwih apik lan pengaruh internasional bakal narik kawigaten para panuku sugih, nemokake maneh daya tarik Paris kanggo nilai warisan lan properti bersejarah. » Pengaruh internasional iki minangka kesempatan sing kudu direbut saiki.

Richard Tzipine nambahake: " Kita wis weruh kasenengan watara rentals vacation kanggo Olimpiade, nanging aktivitas durung tekan tingkat samesthine. Nanging, kita pitados bilih Olimpiade, senadyan slowdown sauntara tipis, bakal narik kawigaten pelanggan manca ing long term. »

Bakul, saiki dudu wektu kanggo nundha rega!

Ing konteks volatilitas politik lan ekonomi iki, penting kanggo para penjual real estate mewah supaya ora nundha keputusane dodolan. Martial Michaux, direktur Emile Garcin, negesake: " Ing Paris, kita ndeleng akeh prakiraan sing digawe dening para penjual sing luwih seneng ngenteni nganti pungkasan Olimpiade supaya bisa didol. Mesthi, sawise Olimpiade, pasokan barang sing didol bakal saya tambah, sing bisa nyuda rega. »

Eric Donnet setuju: " Kanggo bakul sing ragu-ragu amarga tawaran sing rada ngisor pangarepan, iku penting kanggo ngrebut kesempatan iki. Para panuku sing serius isih ana ing pasar, lan tundha adol bisa uga bakal kelangan kesempatan sing larang. »

Richard Tzipine uga kelingan tantangan anyar: " Wiwit taun 2018, pasar ngalami wektu sing angel karo Covid lan nambah tingkat bunga. Pamilik kudu eling yen kita ora bakal bali menyang tingkat rega lan volume pasca-Covid. Pasar berkembang, lan nyetel pangarepan penting. »

Sébastien Kuperfis negesake pentinge supaya ora lumpuh amarga kahanan sing durung mesthi politik: " Para panuku sing sugih banget, asring kurang kena pengaruh fluktuasi politik jangka pendek, terus ndeleng Prancis minangka tujuan sing menarik. Mula, para adol kudu nimbang-nimbang tawaran sing ditampa ing konteks iki. »

Kesempatan kanggo para panuku kanggo ngrebut

Sébastien Kuperfis negesake pentinge supaya ora lumpuh amarga kahanan sing durung mesthi politik: " Para panuku sing sugih banget, asring kurang kena pengaruh fluktuasi politik jangka pendek, terus ndeleng Prancis minangka tujuan sing menarik. Mulane para panuku kudu nimbang kanthi serius babagan kesempatan apa wae ing konteks iki. »

Kanggo bageane, Eric Donnet nyathet yen " para panuku terus mlebu janji lan ngrampungake transaksi sanajan ora stabil. Kanggo para panuku, iki minangka wektu sing tepat kanggo nandur modal ing properti sing bergengsi, sanajan iki mbutuhake penilaian sing ati-ati babagan tawaran sing kasedhiya. »

Pungkasan, volatilitas politik ora kudu ngalangi para panuku. Richard Tzipine ngelingake: " Ketidakpastian politik saiki, sanajan kuwatir, ora kudu nglumpuhake keputusan tuku. Pasar real estate mewah ing Prancis tetep dadi taruhan sing aman lan kesempatan jangka panjang. Para panuku kudu ngrebut kesempatan sing ditawakake kahanan saiki »

Real estate mewah, pasar sing tahan banting

Senadyan kerusuhan politik, pasar real estate mewah ing Prancis nuduhake pratandha ketahanan, negesake Eric Donnet: " Para panuku terus mlebu janji lan ngrampungake transaksi sanajan ora stabil. Kanggo adol, iki minangka wektu sing pas kanggo nutup dodolan, sanajan mbutuhake sawetara pangaturan rega. »

Salah sawijining atraksi utama pasar real estate mewah ing Prancis yaiku pakaryan lan arsitektur sing bermutu. Eric Donnet nandheske: " Prancis duwe kawruh unik babagan dekorasi lan konstruksi real estate. Pengrajin trampil lan cara tradisional kita ora ana tandhingane, minangka bukti saka rekonstruksi Katedral Notre-Dame. »

Credits

Rampungake Penjualan Sampeyan Sadurunge Pemilu Legislatif!

Virginie Majaux

"Virginie Mazaux" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, nglambangake blog lan penggemar jaringan sosial sing lair ing 1992 ing Bordeaux. Karakter iki, sing dibayangake minangka generasi sing nyambung lan kreatif, dirancang kanggo njelajah lan nulis babagan macem-macem karep ing jagad digital. Sanajan "Virginia" dudu wong nyata, artikel sing diterbitake kanthi jeneng iki nggambarake karya kolaborasi tim editorial kita, sing duwe minat umum babagan komunikasi, inovasi digital lan tren sosial. "Virginie", minangka kreasi Yourtopia.fr, ndadekke perspektif unik lan menarik babagan perkembangan paling anyar ing bidang media sosial lan blogging, nggambarake perjalanan blogger fiksi wiwit wiwitan nganti nggawe blog dhewe lan dheweke. kolaborasi karo Yourtopia.fr.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia