Sepuluh tips penting kanggo nyimpen ing rental mobil kulawarga sabanjuré • Globetrotters kita

Sepuluh Tips Penting kanggo Ngirit ing Rental Mobil Kulawarga Sabanjure • Globetrotters Kita

Aja nganti biaya rental mobil ngrusak budget liburan sampeyan. Kanggo kulawarga lima karo akeh bagasi lan kursi mobil, rental mobil bisa larang. Kene 10 tips praktis kanggo nyimpen ing rental mobil sabanjuré.

1. Bandingake tawaran ing mesin telusur

Penting kanggo mbandhingake rega ing sawetara aggregator rega. Aja mung siji situs, gunakake macem-macem alat perbandingan kanggo nemokake tawaran paling apik saben taun.

Telung alat paling apik sing ditemokake:

**Disaranake menehi tetenger kaca iki kanggo digunakake mengko!**

Situs mbandhingake rega apik banget kanggo nyepetake pilihan sampeyan, nanging isih ana langkah liyane sing kudu ditindakake sadurunge pesen langsung kanggo mesthekake yen sampeyan mbayar rega sing paling apik.

2. Priksa langsung karo panyedhiya rental

Sawise sampeyan nemokake rega paling apik, priksa situs web supplier uga. Dheweke bisa uga duwe promosi saben wulan sing ora kadhaptar ing situs perbandingan. Sampeyan uga bisa nelpon perusahaan langsung kanggo entuk tarif sing luwih apik.

3. Keluwesan lokasi

Sing luwih fleksibel sampeyan karo tanggal, wektu lan lokasi, sing luwih apik kasempatan kanggo nemokake tawaran apik. Agen sewa sing adoh saka bandara asring luwih murah amarga ora kalebu biaya bandara wajib.

  • Mungkin sampeyan bisa njupuk mendhoan menyang panggonan pisanan lan nyawang sawetara dina sadurunge nyewa mobil?
  • Siji anggota klompok sampeyan bisa njupuk mobil nalika kulawarga liyane ngenteni ing bandara.

4. Apa sampeyan bisa nyuda mobil?

Ngalih menyang kelas kendaraan sing luwih cilik bisa langsung nyuda rega. Nanging, priksa manawa iku praktis kanggo kabutuhan kulawarga. Ngurangi kategori mobil nyuda jembaré kursi mburi lan ukuran bagasi.

Ana tansah kasempatan sampeyan bakal nganyari nalika rawuh, kang worth iku yen nyimpen dhuwit tanpa kompromi kakehan ing papan.

5. Apa sampeyan duwe watesan jarak tempuh?

Coba jarak sing bakal sampeyan lelungan. Kadhangkala watesan jarak tempuh ora tekan, sing ngidini sampeyan milih pilihan kanthi tutup saben dina tinimbang tanpa watesan.

Pira kilometer sampeyan bakal lelungan? Apa kilometer tanpa watesan perlu utawa sampeyan bisa ngormati watesan saben dina?

6. Apa sampeyan bisa nyopir mobil manual?

Mobil transmisi manual meh luwih murah tinimbang otomatis lan luwih umum ing Eropa. Yen katrampilan nyopir sampeyan ngidini, iki bisa dadi cara sing gampang kanggo nyimpen.

7. Apa sampeyan bisa ngetrapake kode kupon utawa diskon?

Nggoleki Google "kode diskon xxxxxx - (lebokake jeneng perusahaan rental)". Umume kode digandhengake karo program kasetyan hotel utawa maskapai, mula ndhaptar program kasebut kanthi gratis kanggo entuk diskon.

Uga nyoba situs cashback sing ngijini sampeyan kanggo nuduhake komisi karo wong-wong mau dening pesenan liwat situs.

8. Program kasetyan

Apa sampeyan wis nimbang gabung karo program kesetiaan perusahaan rental mobil? Iki bisa uga menehi diskon tambahan lan tarif preferensial sajrone periode promosi.

9. Apa sampeyan pancene butuh mobil? Nyewa mung ing dina yen perlu

Akeh tujuan sing ora bisa nyewa mobil amarga lalu lintas, kemacetan utawa biaya parkir sewengi sing dhuwur. Coba alternatif kaya taksi, Uber utawa transportasi umum.

  • Pira rega taksi utawa Uber dibandhingake karo duwe mobil dhewe?
  • Apa ana pilihan transportasi umum sing gampang ing kutha sampeyan?
  • Apa sampeyan bisa nyewa kendaraan ing cedhak kanggo dina-dina wisata?

Asuransi keluwihan

Siapke ing advance supaya ora mbayar insurance tambahan nalika rawuh. Asuransi perjalanan utawa kertu kredit sampeyan bisa nutupi keluwihan yen ana kacilakan.

Kerusakan kendaraan sadurunge nyewa

Waca kontrak kasebut kanthi teliti lan priksa kendaraan kanggo goresan. Foto lan dokumentasi karusakan sing curiga langsung lan kirim email menyang perusahaan.

Pembalap tambahan

Sawetara kontrak ngisi biaya tambahan kanggo pembalap tambahan. Evaluasi apa sampeyan bisa nindakake tanpa kanggo nyimpen dhuwit.

Apa sampeyan butuh driver liya utawa sampeyan bisa ngirit biaya tambahan?

Kursi mobil bocah lan kursi booster

Fees iki bisa dadi dhuwur. Nggawa kursi dhewe yen bisa supaya biaya gedhe banget.

rental GPS

Gunakake ponsel sampeyan nganggo Google Maps kanggo ngindhari biaya rental GPS. Pesthekake download peta sing dibutuhake luwih dhisik kanggo panggunaan offline.

Tol

Priksa tol ing rute sampeyan. Sawetara kendaraan dilengkapi kanggo tol elektronik, nanging priksa manawa sampeyan dikenani biaya saben panggunaan utawa saben dina.

  • Apa gerbang tol duwe pilihan pembayaran awis kanggo nyegah tagihan mengko?
  • Apa ana ragad mingguan sing bisa dibayar luwih dhisik kanggo nggunakake dalan tol sing luwih murah?

Dendo liyane

Kanggo saben denda sing ditampa ing mobil rental, biaya administratif ditambahake dening perusahaan rental ing ndhuwur denda saka panguwasa.

Fees simpenan siji-cara

Ragad iki bisa beda-beda gumantung saka jarak antarane lokasi pick-up lan drop-off. Play karo ukuran kendaraan lan arah lelungan kanggo ndeleng apa sing ngganti biaya.

Bawa kendaraanmu bali nganggo tangki bensin kebak

Perusahaan rental ngisi biaya sing akeh banget kanggo ngisi. Yen sampeyan duwe sewa full-for-full, tansah nyoba ngisi bensin sadurunge bali kendaraan.

Aja manawa kanggo bali kendaraan karo tank lengkap bahan bakar kanggo ngirit biaya tambahan ditambahake kanggo tagihan

Kepiye cara ngirit ing rental mobil? Kita bakal seneng ngrungokake saran sampeyan ing komentar


More Money Simpenan Ideas saka Globetrotters

Kita duwe artikel liyane sing bisa mbantu sampeyan ngrancang perjalanan kulawarga lan ngirit dhuwit utawa entuk poin.

Apa sampeyan nemokake iki migunani? Tetenger kaca iki utawa simpen kanggo mengko

Pambocoran: Kaca iki ngemot pranala afiliasi sing, yen sampeyan tuku, kita bisa entuk komisi cilik tanpa biaya tambahan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa maca kita kabijakan pambocoran lengkap kene.

Kredit

Sumber sing digunakake:

Sepuluh Tips Penting kanggo Ngirit ing Rental Mobil Kulawarga Sabanjure • Globetrotters Kita

Isabelle Joly

"Isabelle Joly" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, ngemot semangat nulis lan komunikasi saka Lyon, lair tanggal 14 Desember 1990. Karakter iki, dirancang kanggo makili swara dinamis lan modern ing jagad blogging, nglambangake. semangat kanggo gaya urip lan fashion. "Isabelle" dibayangake kanggo nggambarake perjalanan blogger sing kepengin nuduhake ide lan gaya urip karo pamirsa sing luwih akeh liwat jaringan sosial lan platform online.

Sanajan "Isabelle" dudu wong nyata, artikel lan konten sing diterbitake kanthi jeneng kasebut nggambarake upaya kolaborasi tim editorial kita, sing seneng karo tren, mode lan gaya urip saiki. Minangka kreasi Yourtopia.fr, "Isabelle Joly" nggawa perspektif sing seger lan narik kawigaten babagan topik kasebut, nyedhiyakake artikel sing menehi inspirasi lan informatif kanggo maca.

Wiwit integrasi fiksi karo blog "Yourtopia" ing 2018, "Isabelle" wis ditampilake minangka swara pengaruh ing blogging profesional, darmabakti kanggo enriching komunitas online karo saran fashion, pikirane gaya urip lan crita.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia