Smartphone Android kanthi setengah rega: alternatif kanggo Xiaomi Redmi Note lan Poco

Smartphone Android Setengah Rega: Alternatif Kanggo Redmi Note lan Poco Xiaomi

Motorola Edge 40, wiwitane diluncurake ing 599 euro, dipanggonke ing ndhuwur mid-range. Sanajan nawakake layanan sing menarik, rega sing dhuwur lan kompetisi sing sengit wis nyegah saka ngadeg. Nanging, promosi saiki ing Boulanger kasedhiya mung 299 euro, dadi luwih atraktif.

A smartphone featherweight disandangi kanggo nines

Kanggo sinyal sawijining gadhahanipun agêng-macem ndhuwur, ing Motorola Edge 40 Kab nduweni desain premium kanthi pigura aluminium lan tutup kulit vegan. Ndhuwur kabeh, iku luwih tipis lan luwih entheng tinimbang rata-rata kanthi bobot 171 gram lan kekandelan 7,6 mm, saéngga njanjeni penanganan sing sampurna. Anak perusahaan Lenovo uga ngumumake sertifikasi anti banyu IP68. Yen ngarep ora dilindhungi Gorilla Glass, kita temokake panel poLED sing ngganti kaca dadi plastik lan ngidini smartphone iki luwih tahan ambruk.

Layar entuk manfaat saka definisi Full HD + (2 x 400 piksel) lan tingkat refresh nganti 1 Hz, sing ora umum ing rega rega iki malah ing ndhuwur sawetara rega sing biasane wareg karo frekuensi saka 080 Hz Ing mburi, pamblokiran foto duwe sensor utama 144 Mpx (f / 120) kanthi fokus otomatis lan stabilisasi optik lan sudhut amba 50 Mpx (f / 1,4) kanthi sudut pandang 13°. Foto-foto kasebut umume ngyakinake, utamane babagan sensor utama sing entuk manfaat saka aperture sing apik lan bisa ngirim foto sing katon apik, sanajan cahya saya surem.

Kinerja padhet, nanging sawetara kompromi

Ing babagan kinerja, Motorola Edge 40 adhedhasar prosesor MediaTek, Dimensity 8020. Digabungake karo 8 GB RAM, SoC iki nawakake kinerja sing apik ing panggunaan dhasar lan mbukak akeh tugas. Ing sisih game abot ing Play Store, iku luwih winates, nanging ora ngadeg metu dibandhingake saingan ing babagan rega padha. Nanging, isin yen gambar kasebut awan dening piranti lunak sing mung entuk manfaat saka rong taun nganyari Android lan telung patch keamanan, sing sithik banget kanggo smartphone sing diluncurake ing 600 euro.

Pungkasan, otonomi dudu titik kuat Motorola lan Edge 40 negesake tren iki. Kanthi baterei 4 mAh, bisa nganti dina suwene, nanging otonomi iki cenderung ilang kanthi cepet nalika main game. Mulane ora smartphone paling awet ing sawetara rega, nanging paling iku ndadekake munggah karo 400 W daya cepet sing ngidini kanggo ngisi maneh mung telung kwartal jam. Kang banget migunani yen sampeyan ana ing abang sadurunge ninggalake kanggo sore.

Apa sing kudu dielingi babagan Motorola Edge 40

  • Smartphone sing tipis, entheng lan disertifikasi IP68
  • Layar poLED ing FHD + lan dianyari ing 144 Hz
  • MediaTek Dimensity 8020 kanthi 8 GB RAM
  • Baterei 4 mAh kanthi pangisi daya cepet 400W

Tinimbang 599 euro nalika diluncurake, nanging dikurangi dadi 329 euro bubar, Motorola Edge 40 saiki kasedhiya ing sale mung 299 euro ing Boulanger.

Pandhuan tuku

Kanggo mbandhingake Motorola Edge 40 karo produk liyane ing kategori sing padha, saiki ngajak sampeyan konsultasi karo kita guide kanggo Smartphone paling apik ing 300 euro ing wayahe.

Credits

Sumber sing digunakake kanggo artikel iki:

Smartphone Android Setengah Rega: Alternatif Kanggo Redmi Note lan Poco Xiaomi

Remy Loteux

"Remy Loteux" minangka kreasi tim Yourtopia.fr, ngemot blogger sing seneng lelungan lan petualangan. Karakter fiksi iki, lair ing kutha cilik ing sisih kidul Prancis, nglambangake semangat petualangan lan kepinteran karo budaya lan tradhisi donya. "Remy" dibayangake kanggo makili pemimpi ing saben kita, kepengin njelajah cakrawala sing adoh lan manggon pengalaman eksotis. Sanajan "Remy" dudu wong nyata, crita lelungan lan petualangan sing diterbitake kanthi jeneng iki minangka asil kolaborasi kreatif ing antarane tim editorial kita, nggambarake semangat bareng kanggo panemuan lan eksplorasi .

Liwat "Remy", Yourtopia.fr ndadekke crita lelungan sing menarik menyang negara kayata India, Brazil, Thailand lan Australia, menehi para pamaca ndeleng pengalaman unik lan sugih sing ditawakake ing jagad iki. "Remy Loteux", minangka swara fiksi Yourtopia.fr, nuduhake petualangan kasebut kanthi tujuan kanggo menehi inspirasi lan menehi informasi marang para pamaca sing kepengin banget ditemokake.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia