Kabar apik kanggo pangguna Android Auto: temokake aplikasi anyar

Kabar Apik Kanggo Pangguna Android Auto: Temokake Aplikasi Anyar

eWeLink, app kanggo ngontrol omah pinter saka piranti seluler, saiki kasedhiya ing Android Auto. Integrasi iki ngidini pangguna ngaktifake tumindak sing wis ditemtokake kanthi klik siji ing layar mobil, nyedhiyakake pengalaman sing luwih lancar lan bebas gangguan. Pemandangan kudu dikonfigurasi ing smartphone supaya bisa diakses liwat Android Auto. Inisiatif iki minangka bagéan saka tren sing saya tambah akeh pangembang sing nggabungake aplikasi karo Android Auto lan CarPlay kanggo nyedhiyakake panggunaan sing terus-terusan sanajan nyopir.

Pambuka

Sistem kaya Android Car lan CarPlay ngidini pangguna tetep nyambung menyang aplikasi nalika nyopir, liwat printah swara nalika kendaraan obah utawa liwat layar demek nalika kendaraan ora aktif. Kontinuitas panggunaan iki wis dadi prioritas kanggo pangembang piranti lunak ing saindenging jagad.

eWeLink teka menyang Android Auto

eWeLink, aplikasi sing ngidini sampeyan ngontrol omah pinter saka piranti seluler, bubar ngumumake integrasi karo Android Auto. Versi 5.7 app kalebu fitur anyar iki, ngidini pangguna kanggo ngaktifake tumindak sing wis ditemtokake kanthi klik siji ing layar mobil.

Fitur lan Keuntungan

Integrasi eWeLink karo Android Auto nggawa tumindak penting ing pucuk driji. Contone, yen sampeyan pengin mbukak utawa nutup lawang garasi, sampeyan bisa nemokake tumindak iki ing Android Auto tanpa kudu njupuk piranti seluler. Nanging, kabeh pemandangan kudu disetel ing smartphone supaya data kasedhiya ing Android Auto nalika piranti disambungake menyang kendaraan.

Nganyari lan instalasi

Kanggo entuk eWeLink ing Android Auto, mung nganyari app menyang versi 5.7 utawa luwih anyar. Sawise versi sing didhukung diinstal, lambang app kudu katon ing Android Auto sawise nyambungake piranti seluler menyang kendaraan. Yen app ora katon, priksa manawa eWeLink anyar ing telpon.

Ekspansi ekosistem Android Auto

Aplikasi omah sing cerdas nemokake papan kanthi sampurna ing sistem pangilonan telpon kaya Android Auto lan CarPlay. Dheweke ngidini pangguna ngontrol omah sing cerdas nalika tekan utawa metu saka omah tanpa mbukak kunci piranti seluler, nggawe tumindak sing prasaja kaya mbukak lawang garasi lan nguripake lampu luwih gampang lan luwih trep.

Nanging, ekosistem app Android Auto wis siap kanggo nggedhekake sacara signifikan ing sawetara wulan. Proyek anyar sing diumumake Google ing I/O taun iki bakal ngidini app dirancang kanggo layar amba kanthi otomatis mlebu ing Android Auto. Google ujar manawa bakal mindai aplikasi sing diterbitake ing Play Store kanggo nemtokake manawa bisa digunakake ing mobil tanpa modifikasi tambahan. Program kasebut bakal diluncurake ing taun iki, lan pangembang wis bisa ngirim panjaluk supaya aplikasi kasebut dipindai yen yakin piranti lunak wis siyap kanggo pengalaman otomotif. Program sing padha uga bakal target Android Automotive, sistem operasi sing dipasang Google kanggo kendaraan generasi sabanjure.

kesimpulan

Kanthi tekane eWeLink ing Android Auto, pangguna saiki bisa nikmati pengalaman omah pinter sing luwih terpadu lan trep. Tren iki kanthi jelas nuduhake manawa pangembang ngupaya nyedhiyakake kesinambungan panggunaan, sanajan ing perjalanan, sing dadi warta apik kanggo pangguna teknologi cerdas.

Kredit

Kabar Apik Kanggo Pangguna Android Auto: Temokake Aplikasi Anyar

Remy Loteux

"Remy Loteux" minangka kreasi tim Yourtopia.fr, ngemot blogger sing seneng lelungan lan petualangan. Karakter fiksi iki, lair ing kutha cilik ing sisih kidul Prancis, nglambangake semangat petualangan lan kepinteran karo budaya lan tradhisi donya. "Remy" dibayangake kanggo makili pemimpi ing saben kita, kepengin njelajah cakrawala sing adoh lan manggon pengalaman eksotis. Sanajan "Remy" dudu wong nyata, crita lelungan lan petualangan sing diterbitake kanthi jeneng iki minangka asil kolaborasi kreatif ing antarane tim editorial kita, nggambarake semangat bareng kanggo panemuan lan eksplorasi .

Liwat "Remy", Yourtopia.fr ndadekke crita lelungan sing menarik menyang negara kayata India, Brazil, Thailand lan Australia, menehi para pamaca ndeleng pengalaman unik lan sugih sing ditawakake ing jagad iki. "Remy Loteux", minangka swara fiksi Yourtopia.fr, nuduhake petualangan kasebut kanthi tujuan kanggo menehi inspirasi lan menehi informasi marang para pamaca sing kepengin banget ditemokake.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia