Wong ditembak mati dening polisi Jerman ing Hamburg sawise dinuga ngancam nganggo kapak

Wong Ditembak Mati Polisi Jerman Ing Hamburg Sawise Dituduh Ngancam Kanthi Kapak

Polisi Jerman nembak lan tatu wong sing ngancam nganggo kapak lan koktail Molotov ing Hamburg, sawetara jam sadurunge pertandhingan Kejuaraan Sepak Bola Eropa.

Kedadeyan ing Hamburg: Wong bersenjata dinetralake polisi

Polisi Jerman mbukak geni marang wong sing ngancam nganggo kapak lan koktail Molotov ing kutha pelabuhan Hamburg, Minggu. Kedadeyan kasebut dumadi ing distrik St. Pauli, sing dikenal rame, utamane sadurunge pertandingan Grup D antarane Walanda lan Polandia minangka bagéan saka Euro 2024.

Rincian kedadeyan kasebut

Miturut juru wicoro polisi Thilo Marxsen, perwira dipeksa kanggo njupuk sawise wong ora gelem nyelehake senjata. Dheweke ditembak ing sikil lan dirawat ing rumah sakit amarga ciloko. Untunge, ora ana wong liya sing tatu ing kedadeyan iki.

Marxsen njlentrehake yen ora ana indikasi awal yen tumindak iki ana hubungane karo pertandhingan Euro 2024 Wilayah St.

Konteks tambah kekerasan

Iki dudu kedadeyan kekerasan pertama ing Jerman ing jaman saiki. Polisi nembak mati wong Afghan ing dina Jumuah sawise mateni kanca senegara lan tatu telu liyane sing nonton pertandhingan televisi antarane Jerman lan Skotlandia ing sawijining kutha ing sisih wétan negara kasebut. Polisi ujar Minggu yen motif serangan kasebut tetep ora jelas.

Reaksi lan langkah-langkah keamanan

Panguwasa lokal nambah langkah-langkah keamanan babagan acara olahraga kanggo nyegah kedadeyan kasebut. Penegak hukum waspada banget, utamane ing wilayah sing ana kumpul gedhe kayata pertandhingan Euro 2024.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kedadeyan iki, sampeyan bisa ndeleng artikel asli ing Bisnis Standar.

Kredit

Charles Foucault Saka Yourtopia.fr

Charles Foucault

"Charles Foucault" minangka karakter fiksi sing digawe dening tim Yourtopia.fr, ngemot wartawan sing berpengalaman lan khusus, lair ing taun 50-an ing Paris. Karakter iki, saka kulawarga sederhana, dirancang kanggo makili semangat lan dedikasi kanggo jurnalisme wiwit cilik, wiwitane nulis kanggo koran sekolah sadurunge entuk gelar sarjana jurnalisme.

Sanajan "Charles Foucault" dudu wong nyata, crita fiksi kasebut digunakake kanggo nggambarake lelampahan wartawan sing setya, nyathet acara penting kayata bencana alam lan konflik politik. "Charles" ditampilake minangka wartawan sing wani, nggawa profesionalisme lan perspektif unik kanggo para pamaca Yourtopia.fr.

Artikel sing diterbitake kanthi jeneng "Charles Foucault" minangka asil saka upaya kolektif dening tim editorial kita, sing duwe komitmen kanggo jurnalisme berkualitas, liputan jero babagan acara donya, lan crita sing menarik. Liwat karakter iki, Yourtopia.fr duwe tujuan kanggo menehi laporan sing apik lan ngerti, nambah pemahaman para pamaca babagan macem-macem topik urusan saiki.

Iklan Sponsor

iklan

Malah luwih saka YourTopia